Etiquetas

aeropuerto (9) arquitectura (13) arte (34) blogs and shops (21) camisetas (14) canal 9 (12) cine (27) comic (2) fib (9) fotografía (46) historia (26) humor (15) literatura (4) magdalena (15) movimiento 15M (27) mundo (29) Música (44) noche (14) Opinión (136) pegatinas (13) política (3) prensa (21) rototom (4) ruta alternativa (36) se mueven (28) sostenibilidad (20) Street Art (56) tanned tin (6) teatro (8) urbanismo (3) video (23)

teatre oscur

jueves, 2 de febrero de 2012


Aquest cap de setmana tenim ració doble i diversa de "Oscura Teatre", una companyia que va néixer el 2008 de la mà de l'autor Abel zamora i el director Sergio Caballero. El divendres 3 podrem veure al Paraninf de la UJI "Canciones y amor con queso (para tomar aquí o para llevar)" i el diumenge 5, tornen a actuar a l'Auditori de Vila-Real amb l'obra "El congelador". Us deixem les dos sinopsis i més dades de les actuacions per fer-vos molt fàcil que conegueu a aquesta companyia de casa.

"Canciones y amor con queso (para tomar aquí o para llevar)"
Divendres, 3 de febrer - 20 h - Paraninf de la UJI. 10 €
Text: Abel Zamora.
Intèrprets: Sergio Caballero, Cristina García, Paula Llorens,
David Matarín, Abel Zamora i María Zamora
Direcció i posada en escena: Sergio Caballero

Bande vol que se la follen. Tito vol que a algú li interessen les seues coses. Carlos vol a bender, a fry, a Leela... blanca vol saber el que dictamina el polígraf (ara que ja ha aconseguit llevar-se la superconjunció planetària). Toñi vol anar-se’n (o no). Paco vol que es desperte la dona amb silenciador. Però tots volen ser escoltats, que els arribe el que anhelen. fer-se costat, abraçarse, trobar-se i perdre’s... sempre sota la mirada impertèrrita de la dona del cartell de promoció de frankfurt XL de Happy burguer.



"El congelador"
Diumenge 5 de febrer de 2012 -19.30 h- Auditori Municipal de Vila-Real. Entrada lliure.
Autor: Abel Zamora
Direcció: Sergio Caballero
Intèrprets: Sergio Caballero i Abel Zamora

Dos empleats d’una carnisseria es veuen embolicats en un atracament i acaben tancats en el seu propi congelador. L’absurd de la situació i la necessitat de sobreviure farà que aquests dos personatges vagen expressant els seus sentiments mentre el seus cossos, poc a poc, es van congelant. L’humor, la ironia, la manca de contacte -humà i familiar-, els somnis, la pena, la mort i la vida seran els testimonis principals d’aquest drama que planteja la lluita per la supervivència i la necessitat de mostrar els sentiments.
El congelador ha estat traduït a l’italià i al grec. A Roma s’han fet diverses lectures dramatitzades del text d’Abel Zamora i a Atenes s’acaba d’estrenar convertint-se en una de les sorpreses de la temporada teatral.

1 comentarios:

Anónimo dijo... [Responder]

Solo vi el Congelador y me pareció una historia muy bien narrada con unos actores sobresalientes.
Grandeees!

Publicar un comentario