Etiquetas

aeropuerto (9) arquitectura (13) arte (34) blogs and shops (21) camisetas (14) canal 9 (12) cine (27) comic (2) fib (9) fotografía (46) historia (26) humor (15) literatura (4) magdalena (15) movimiento 15M (27) mundo (29) Música (44) noche (14) Opinión (136) pegatinas (13) política (3) prensa (21) rototom (4) ruta alternativa (36) se mueven (28) sostenibilidad (20) Street Art (56) tanned tin (6) teatro (8) urbanismo (3) video (23)

gossa i sorda

lunes, 12 de marzo de 2012





Sense temps a descansar d’un primer cap de setmana magdalenero, empatxats de vi, tramussos, cacaus, cervesa, colles, orquestres, mascletaes, romeria i molta germanor, arriba la Gossa Sorda! I és que després de la força exercida per diferents sectors de població de Castelló a la fi s’ha aconseguit incloure un grup de música de qualitat en la nostra llengua dins el cartell oficial de les festes. I es que no és la primera vegada que actuen a la magdalena però sí la primera en programa oficial.

No s’han lluït en el dia, dilluns, evidentment han prioritzat per al cap de setmana a Camela i David Civera, però estem segurs que tot i així la Gossa omplirà el recinte de concerts de Castelló, per què la gent hi te ganes, per què és un gran grup de música nostra i reivindicativa amb molta força i energia que barreja punk, rock, ska, rumba...tot envoltat, acompanyat de la dolçaina, un instrument que estos dies sona a tot hora pels carrers de Castelló i que ens emociona.

Els de Pego s’han anat fent un lloc ben merescut dins el panorama musical arreu del territori, fins i tot han actuat en festivals d’àmbit estatal com el Vinya Rock. Esperem que el concert sigui tot un èxit i serveixi de precedent per a les properes festes magdaleneres. Salut i força!

foto del seu flickr

2 comentarios:

Anónimo dijo... [Responder]

Quina és la direcció d'aquest recinte de concerts?? Que aquest no ens el perdem :)

Anónimo dijo... [Responder]

Qualitat???? en fi que no vagen de tan xulos per la vida

Publicar un comentario