Etiquetas

aeropuerto (9) arquitectura (13) arte (34) blogs and shops (21) camisetas (14) canal 9 (12) cine (27) comic (2) fib (9) fotografía (46) historia (26) humor (15) literatura (4) magdalena (15) movimiento 15M (27) mundo (29) Música (44) noche (14) Opinión (136) pegatinas (13) política (3) prensa (21) rototom (4) ruta alternativa (36) se mueven (28) sostenibilidad (20) Street Art (56) tanned tin (6) teatro (8) urbanismo (3) video (23)

per altra banda, de quí és el poder?

jueves, 24 de noviembre de 2011







El diumenge ens acomiadem del Casal Jove de Benicàssim, per dir adeu a molts anys d'activisme i educació, crítica i optimisme a l'espai què ha vist nàixer a tants grups de joves.

Primer expulsen les associacions de joves i intenten vestir-ho de normalitat democràtica amb una normativa absurda. Després denuncien a tots els grups de joves a la policia local per vandalisme (per pintar un murall, una activitat clàssica al Casal en anys anteriors), i malgrat la disculpa exemplar dels joves, no tanquen l'expedient ni informen de la retirada de la sanció.

Acomiaden als educadors del casal, després d'haver-se mostrat contraris a l'actuació política i tècnica de persecució als grups juvenils. Els fan fora per pensar i per fer pensar. Perquè creuen que fan politica, i no s'equivoquen. La fan. Aquest cartell n'és la prova.

Perquè vosaltres legitimeu la existència del Casal, perquè volem un món millor, sense corrupteles, ón la gestió dels espais públics del què diumenge ens expulsen sense motiu justificat, siga de la mateixa societat, i no del poder. Amb més atur que mai, eliminar alternatives d'oci al consum de drogues i al vandalisme gratuït no fa bé a la societat satisfeta en que vivim.

Diumenge marxen, sen van amb l'alegria a altra banda. Perquè no mereixen tot açò. I perquè seguiran existint.


0 comentarios:

Publicar un comentario