Etiquetas

aeropuerto (9) arquitectura (13) arte (34) blogs and shops (21) camisetas (14) canal 9 (12) cine (27) comic (2) fib (9) fotografía (46) historia (26) humor (15) literatura (4) magdalena (15) movimiento 15M (27) mundo (29) Música (44) noche (14) Opinión (136) pegatinas (13) política (3) prensa (21) rototom (4) ruta alternativa (36) se mueven (28) sostenibilidad (20) Street Art (56) tanned tin (6) teatro (8) urbanismo (3) video (23)

trovam I - dijous 17

lunes, 14 de octubre de 2013



Impulsat per la Valencian Music Association (VAM!), a Castelló naix un nou projecte de fira-festival musical que vol donar a conéixer la vitalitat de la música valenciana; aspira a establir-se com a punt de trobada per al debat i l’anàlisi de la indústria musical i ofereix la millor programació de música en valencià que s’està fent actualment; pretén ajudar a consolidar els lligams del sector musical valencià i creu en la música com a dinamitzador cultural, social i econòmic. Trovam 2013 combina actuacions d’artistes de renom amb músics emergents i convida a participar a reconeguts professionals a analitzar i debatre sobre el present i el futur de la indústria musical.

De dijous a dissabte, en Castelló, podrem vore a Obrint Pas, Aspencat, Els Catarres, Vertigen, Rapsodes, Txarango, Orxata... entre altres. Més info, aquí.

DIJOUS 17 D’OCTUBRE


20.00 h OBRINT PAS en acústic
Auditori de Castelló (10 €)

OBRINT PAS
Pocs grups hauran generat un consens tan ampli com Obrint Pas. Junt amb Al Tall, són la formació de referència de la música valenciana. Les seues cançons han passejat per centenars d’escenaris i sales de concerts arreu del món. Qui anava a dir que la proposta musical d’uns estudiants d’institut que va esclatar als anys 90 per a reivindicar un món més just i millor repartit, i afirmar sense prejudicis l’orgull per la llengua i la identitat pròpia, marcarien un abans i un després en l’evolució de la música valenciana. Originalitat i mestissatge que barreja tradició i compromís radical amb la contemporaneïtat són els ingredients del seu ideari musical. Ara, després de més de 20 anys de trajectòria artística, han anunciat la seua retirada indefinida dels escenaris. Aquest concert serà doncs, la seua última actuació a la capital de La Plana. Sis músics damunt l’escenari armats amb guitarres, llaüts, contrabaix, viola de roda, dolçaina, percussió i veus ens convidaran a viatjar per la vessant més íntima de les seues cançons.



DIJOUS 17 D’OCTUBRE

20.00 h OBRINT PAS en acústic
Auditori de Castelló (10 €)

DIVENDRES 18 D’OCTUBRE

19.30 h TOTI SOLER & GEMMA HUMET + PAU MIQUEL SOLER
Teatre del Raval (6 €)

22.00 h RAPSODES + ASPENCAT + ELS CATARRES + VERTIGEN
La Pèrgola (8 €)

DISSABTE 19 D’OCTUBRE

12.00 h SONA BAIXET espectacles en família:
LA PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE + MARCEL EL MARCIÀ
Plaça Santa Clara (gratuït)

19.30 h FELIU VENTURA + ÒSCAR BRIZ
Teatre del Raval (6 €)

22.00 h TXARANGO + ORXATA + ELS NENS EUTRÒFICS + MALNOM
La Pèrgola (8 €)


0 comentarios:

Publicar un comentario